Workshop gasten 1

Workshop gasten 1

 

Workshop: “Het gezicht als spiegel van je gezondheid”

 

Op zaterdag 20 mei 2023 van 10.00 - 16.00 uur in Stein

Locatie: Centrum SANGOMA

Trainer: Aad Orgelist, Natuurgeneeskundig Therapeut  https://www.aadorgelist.nl/ 

 

Kosten: 110,- euro, inclusief koffie, thee en lunch

 

Aanmelden:  aadorgelist@gmail.com of : info@centrum-sangoma.nl 

Het gezicht vertelt vrijwel alles over onze gezondheid. In deze workshop maakt Aad je wegwijs in de pathologie van het gelaat, om tijdig gezondheidsklachten te herkennen. Inzicht in de specifieke gelaatskenmerken zorgt niet alleen voor gezondheidspreventie maar voorkomt ook potentiële gezondheidsproblemen.

Uitgangspunt voor de workshop is het boek “Je gezicht als spiegel van je gezondheid.”[1]

In de workshop wordt uitgegaan van een thematische behandeling, waarbij o.a. wordt ingegaan hoe je verzuring en toxische belasting van het lichaam kunt herkennen en hoe dit is te voorkomen. Daarnaast wordt aan de hand van tekeningen van bekende en minder bekende Nederlanders het gelaat geanalyseerd. Het is een interactieve workshop.

 

Programma

  • Behalve de pathologie (gezichtsanalyse) zijn er nog andere kenmerken waaraan de mate van gezondheid kan worden afgeleid.
  • Een korte introductie over onze levensverwachting en de oorzaken van ziekzijn.

Dit onderdeel bevat ook een interactief deel, want het is belangrijk om bij de beoordeling van gezondheid ook het type mens te herkennen, volgens het principe van Carl Huter maar ook die van de Ayurveda. De Ayurveda legt een verband tussen het type mens en het voedingspatroon.

  • Onderdeel: verzuring en toxische belasting herkennen.

Daarbij wordt de combinatie gelegd tussen pathologie (zwakheden in gelaat) en de tekenen van vitamine- en mineraal tekorten

  • Organen zoals hart, longen, hormoonstelsel e.d. komen aan bod, met name de combinaties van ernstige of zorgelijke ziekte oorzaken.
  • Hoe werkt energetische heling? Aan de hand van eventuele klachten kan een korte demonstratie worden geven hoe energetische heling via specifieke drukpunten werkt.
  • Spierspanning, een introductie van een simpele maar doeltreffende manier om te bepalen welke producten (ook mineralen en vitamines) wel of niet goed voor je zijn.

Aad Orgelist is natuurgeneeskundig therapeut en heeft in zijn jarenlange ervaring als therapeut zich de kennis van de pathologie van het gelaat eigen gemaakt.

Zie: www.aadorgelist.nl

 

Deelname

Opgeven via bovengenoemd emailadres, waarna een aanbetaling wordt gevraagd van € 50, die kan worden overgemaakt op bankrekening NL34ABNA0628985002 op naam van Alternatief Centrum Sangoma o.v.v. WS AAD of contant-pin in de winkel van Sangoma

Het restant bedrag dient bij aanvang van de cursus te worden voldaan.

Mochten er voor de lunch dieetwensen zijn, gelieve dit tijdig op te geven, voor de rest zit er altijd wel wat bij wat je lekker vindt.

[1] Het boek kan dienen als syllabus en kan tijdens de workshop worden aangeschaft

Meld je hier aan voor deze workshop. 

 

Naam:
E-mail:*
Bericht:
Om spam te voorkomen vragen we je de letters en of cijfers in te typen: