Inzicht in je energievelden en je innerlijk kind

logo Vind Balans voor jouw gezondheid en welzijn

Workshop 1 Juni 2024
Inzicht in je energievelden en je innerlijk kind
Wat kun je zelf doen om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ben je angstig of te gauw moe, of is je hoofd een wirwar van teveel prikkels?
Wat kun je doen om je levensenergie te harmoniseren en klachten te verminderen?
In deze workshop geef ik je inzicht in hoe het menselijk energieveld eruit ziet, jouw aura, chakra’s en energiebanen, en hoe je deze kunt beïnvloeden. Je aura beschermt je tegen invloeden van buitenaf, zoals een spamfilter voor een computer. Om dat goed te kunnen doen is het belangrijk dat je aura goed gesloten is.
Ook leg ik je uit wat je innerlijk kind is en waarom het belangrijk is als volwassene om met je innerlijke kind contact te maken.
- Tips en oefeningen voor het genezen van je aura en andere energievelden in je lichaam
- Meditatie waarin je contact maakt met je innerlijk kind
- Oefeningen vanuit Shin Jyutsu en acupressuur om je levensenergie in het lichaam te harmoniseren; nuttig tegen veel klachten o.a. hartkloppingen, angst, overgangsklachten, emotionele problemen, voor goede nachtrust, tegen misselijkheid, verbeteren stoelgang, tegen menstruatiekramp, problemen met zicht, pijn op de borst en kortademigheid en meer
- Je ontvangt een naslagwerk van deze workshop om thuis verder mee aan de slag te gaan
Deze workshop wordt gegeven op 1 juni 2024, aanvang 10.00 uur in de zaal van Centrum-Sangoma (Heerstraat Zuid 10 in Stein LB).
Duur: 2,5 uur voor de prijs van € 55,- per persoon (inclusief koffie, thee, water en iets lekkers)
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam en telefoonnummer. Aanmelden kan tot en met 30 mei 2024. Je aanmelding is definitief na aanbetaling van € 20,- euro. Deze workshop gaat door bij een minimale deelname van 6 personen. Mocht de workshop niet doorgaan ontvang je natuurlijk je aanbetaling terug.
Vitale groet,
Christel Withoot-Scheffers