Edelsteentherapie

Naica119Werken met kristallen en (half)edelstenen en mineralen is voor de mens al eeuwen een begrip. De meeste mensen hebben het vergeten of wimpelen het af als larie. We zitten nu in een tijdperk wat best wel heftig te noemen is. De aarde is bezig om haar vernieuwde energie te voltooien en te evalueren naar een hoger niveau van leven op haar planeet.

We weten dat 80% van de aarde uit een kristalbasis bestaat. Zelfs ons water is vloeibaar kristal, ons bloed is vloeibaar kristal. Ja ook de mens is voor het grootste deel vervaardigd uit kristal. Dit verklaard ook de binding van de mens met kristal, we vullen elkaar aan. Door de kristalvelden van de aarde te activeren, wat nu bezig is, komen de kristallen, die in slaapstand zijn gehouden de afgelopen 20 miljoen jaar, weer tot leven. Wat inhoudt dat de wijsheden en de kennis van Lemuriƫ en Atlantis weer worden herkend.

kristaltherapieOok de mens herinnert zich weer zijn kennis van toen. Wat inhoudt dat coderingen worden geactiveerd. Ons lichaam wordt wakker gemaakt en is bezig om van een ruststand (koolstof) te transformeren naar een kristallichaam van kennis en wijsheid. Mensen vragen ons soms hoe kan ik leren voelen. Nou gewoon met kristallen, (half)edelstenen en mineralen werken en/of dragen leer je te voelen om weer bij jezelf te komen, in jouw Goddelijkheid te stappen om alle blokkades en pijnen de baas te blijven.

Kristallen zijn nu in deze tijd zeer belangrijk. Ze evolueren nu samen met ons. Het is de natuurlijke afstemming van de mens en het mineraal. Edelsteentherapie is therapie door middel van het opleggen en/of dragen van (half)edelstenen en mineralen op het lichaam.

Meld je hier aan voor de therapie:

Naam:
E-mail:*
Bericht: