Algemeen

 

Door de aangescherpte richtlijnen van het RIVM-Regering betreffende het Coronavirus zijn wij ook genoodzaakt om anders om te gaan met de toegang tot onze winkel.

Uiteraard gelden zoals altijd de regels die al gelden wat hygiëne betreft en als u ook maar iets van verschijnselen van griep of verkoudheid hebt zien we u liever even niet.

Totdat de klachten weer helemaal weg zijn dan bent u weer van harte welkom.

We willen maar 1 klant (zonder kinderen maar wel met eventueel 1 partner) per keer binnen laten.

Anders kunnen wij niet voldoen aan de richtlijnen en waken voor uw en onze gezondheid!

Er zijn een aantal opties:

  • U belt van te voren wat u nodig hebt en dan leggen wij dit voor u klaar en u komt het tegen betaling ophalen of wij verzenden het tegen kostprijs naar u

 

  • U belt van te voren en komt naar de winkel en houd de 1,5 m. afstand van ons maar kijkt rustig rond en wij helpen u uiteraard op gepaste afstand.

 

 

  • U belt aan bij de winkel en als er geen andere klant binnen is laten wij u binnen. Is er wel een klant binnen dient u te wachten tot deze klant weer weg Of u neemt een van bovenstaande opties.

Als u nog een andere optie hebt horen we dit graag mits dit aan de voorwaarden voldoet.

Hopelijk blijven jullie allemaal gezond en is dit snel over.

Lieve groetjes,

Mart en Kittie Lemmens

Centrum-Sangoma

 

Boodschap namens Meester Maitreya

Beste mensen, familie, vrienden, kennissen, we zitten in een tijdperk van grote veranderingen en zuiveringen. We hebben allemaal de afgelopen jaren ups en downs gevoeld, we voelden ons wel verbonden met de Goddelijke energie en voelde ook dat deze sterker werd.

Nu zijn we op een punt beland voor totale doorbraak van onvoorwaardelijke liefde voor de totale mensheid. We worden getest om dit licht vast te houden en neer te zetten. Voor de mensen die het zwaar hebben met hun angsten en om in hun gezondheid te ondersteunen. Ook zij die angstig zijn vraag ik om de rug te rechten en in hun kracht te gaan staan.

We zijn allemaal kinderen van God, of hoe je het ook wil  noemen (maakt niet uit welk geloof of huidskleur je hebt)  en geschapen om in deze wereld te leven,  te leren en te creëren . Dit creëren beseffen de meeste mensen niet. Elke gedachte die je hebt gaat de kosmos  de wereld in. De afgelopen eeuwen was dit onderdrukking, oorlog, macht, pijn en onmacht, minderwaardigheid, ziek zijn, boosheid. Als wij als mensen van deze Aarde ongeacht cultuur, ras, geloof of huidskleur, samen creëren dat  we  liefde zijn, dat we licht zijn, dat we gezond zijn. Dat we een wereld kunnen creëren van onvoorwaardelijke liefde voor elk wezen wat op Aarde leeft. Hoe doen we dat  heel simpel , door jouw gedachten daar op te richten en het laat dragen door jouw ziel zal de wereld veranderen als we samen in gedachten (dus niet fysiek) hand in hand staan rond de wereld met de gedachten van onvoorwaardelijke liefde voor elk wezen op deze Aarde  en Moeder Aarde en alle wezens die ons onvoorwaardelijk lief hebben in de kosmos of waar dan ook. Een moment van samen zijn, krachten bundelen  zal deze wereld veranderen.

Laten we afspreken elke dag 5 minuten dit te creëren om 7 uur in de avond maakt niet uit waar je woont (in je eigen tijdzone). Ga naar je hart toe en vraag liefde en licht voor jezelf en voor je mede mensen op Aarde. Naar alle mensen die ziek zijn, mensen die angstig zijn, mensen die geen liefde kunnen voelen, alle mensen die voor ons klaar staan als we ziek zijn of begeleiding nodig hebben maar ook naar het virus en bedank het, de wake up call is begrepen en zeg dat het goed is geweest, dat we wakker geschrokken zijn door angst en pijn of verlies. Het is nu tijd om los te laten, terug te gaan in Moeder Aarde en te transformeren in onvoorwaardelijke Liefde en Licht.

Door onze energie te bundelen en in onze kracht te gaan staan zal dit vele malen een grotere effect hebben als dat je dit alleen doet

Bedankt Meester Maitreya (channeling Mart Lemmens, Centrum Sangoma, 22 maart 2020)

P.S. Zorg dat zoveel mogelijk mensen mee doen, deel deze boodschap met zoveel mogelijk mensen, ook niet Lichtwerkers en voor de anderstaligen graag dit bericht vertalen. In liefde en licht, de uitkomst zal Goddelijk zijn, in Liefde. Bedankt.

 

I.v.m. het Coronavirus zijn wij ook genoodzaakt om bepaalde aktiviteiten op te schorten. Tot 13 april vervallen alle bijeenkomsten.

We zullen dit per week bekijken.

De winkel blijft voorlopig wel nog open, zie bovenstaande

Let op onze speciale aanbiedingen (facebook) en uitverkoop zolang de voorraad strekt (o.a. Alle byoux 35% en CD's 25% korting)

Voorlopig Programma 1e halfjaar 2020: 

-          Lezing Edelsteentherapie (gratis, wel aanmelden) 18 januari 10.00 uur

-          Edelsteentherapie terugkomavonden:

o   23.01., 20.02., 19.03., 16.04.,14,05.,11.06. en 09.07.2020

-          Edelsteentherapie deel 1:

o   Start weer eind januari 2020 en/of in overleg met de groep.

-          Edelsteentherapie deel 2:

o   Start weer bij voldoende deelnemers najaar 2020 of in overleg met de groep

-          Edelsteentherapie deel 3:

o   Start weer najaar en/of in overleg met de groep

-          Edelsteentherapie deel 4:

o   Start weer bij voldoende deelnemers 12 februari 2020 of in overleg met de groep

-          Edelsteentherapie deel 5:

o   Start weer najaar 2020 op en/ of in overleg met de groep

-          Meditatie-avonden:

o   14.01., 18.02.,17.03.,14.04.,19.05., en 16.06.2020

-          Shamballa terugkomavonden:

o   Woensdaggroep: 05.02., 04.03.,01.04.,29.04.,27.05. en 23.06.

o   Donderdaggroep: 09.01.,06.02.,05.03.,02.04.,30.04.,28.05.en 25.06.2020 

-          New Paradigm MDT (Shamballa) Basic:

o   Volgende is 25 en 26.01.2020 / 06 en 07 juni 2020 en/of in overleg met de groep

-          New Paradigm MDT (Shamballa) Basic-Teacher:

o   Volgende is bij voldoende aanmeldingen

-          New Paradigm MDT (Shamballa) 13D:

o   Volgende is 21, 22, 28 en 29.03 /04.05.11 en 12.07.2020 en/of in overleg met de groep

-          Workshop Kristallen Schedels:

o   Zaterdag 16 mei 2020

-          Workshop Terug naar het Paradijs:

o   Zaterdag 20 juni 2020

-          Workshop Michael-Kwan Yin:

o   Zaterdag april 2020 

Voor meer informatie zie verder op onze website, facebookpagina of vraag er naar in de winkel

 
 

Op dit moment zijn wij volop bezig met het inrichten van onze webshop (helaas ontbreekt het ons meestal aan tijd om dit bij te houden) In de tussentijd kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend informatie opvragen en bestellen.

Het kan zijn dat u tijdelijk problemen ondervindt bij het inschrijven van lezingen en workshops, neemt u dan a.u.b. rechtstreeks contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je interesse in het een of ander geef dit dan z.s.m. aan. Houdt ook onze website en/of facebookpagina in de gaten voor aanvullingen en/of wijzigingen.

En natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel.

Ook stellen we het op prijs, als jullie onze berichten zowel via de e-mail als via facebook of via onze website zouden willen verspreiden/delen.

Alvast van harte bedankt.

Voor meer informatie over de New Paradigm MDT organisatie en cursussen klik hier new-paradigm-mdt.org (de website was gehackt en wordt er hard gewerkt om hem weer volledig in de lucht te krijgen, is gedeeltelijk opgelost)

                                                                     

 SANGOMA Alternatief Centrum is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.